За БАКЕП

Българската асоциация на консултантите по Европейски програми (БАКЕП) е първата и единствена по рода си неправителствена професионална организация на консултантски компании и независими експерти, чиято сфера на дейност е фокусирана върху пълноценното и ефикасно усвояване на средствата от Европейските фондове, като инструмент за постигането на целите на регионалната политика на Европейския съюз.

Учредяване

Една от съществените предпоставки за учредяването на БАКЕП бе ниската степен на реална асимилация на предоставените на Република България финансови средства за устойчиво повишаване на конкурентноспособността й и подобряване на цялостното й социално-икономическо развитие, което породи необходимостта от наличието на ефективен и надежден партньор за правителството на Република България при приложението и управлението на Европейските фондове, който да съдейства за налагането на прозрачни правила и борба с корупционните практики и да предоставя висококвалифицирана експертна помощ на публичния и частния сектор при усвояване на средствата по Европейските програми.Въз основа на проведеното на 30 октомври 2009 г. учредително събрание и взетото единодушно решение за учредяване на юридическото лице с нестопанска цел БАКЕП – сдружение за осъществяване на дейност с обществена полза, на 06 ноември 2009 г. Софийският градски съд взе решение по фирмено дело номер 650/2009 за вписване на БАКЕП в регистъра на юридическите лица с нестопанска цел.

Учредители

ВОКА КОНСУЛТ ООД

ВОКА КОНСУЛТ ООД

ЕЛЕНА ИНВЕСТМЪНТ АД

ЕЛАНА ИНВЕСТМЪНТ АД

АДД ПРОЕКТИ ЗА РАЗВИТИЕ ЕООД

ПРОГРАМ КОНСУЛТИНГ ООД

ПРОГРАМ КОНСУЛТИНГ ООД

НЮ АЙ АД

НЮ АЙ AД

БС СЕРДОН ООД

БС СЕРДОН ООД

ИЮ КОНСУЛТ ООД

ИЮ КОНСУЛТ ООД

ФОНДАЦИЯ "ЦЕНТЪР ЗА ПРЕДПРИЕМАЧЕСТВО И УПРАВЛЕНСКО РАЗВИТИЕ - БЪЛГАРИЯ"

ФОНДАЦИЯ „ЦЕНТЪР ЗА ПРЕДПРИЕМАЧЕСТВО И УПРАВЛЕНСКО РАЗВИТИЕ – БЪЛГАРИЯ”

ЕВРОЛИНК И КО ООД

ЕВРО ЛИНК И КО ООД

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Красен Стефанов Станчев

Ралица Атанасова Ковачева

Ралица Атанасова Ковачева

Контакти


Българска Асоциация на Консултантите по Европейски Програми София 1756, ул. Лъчезар Станчев 5, Sopharma Business Towers, сграда Б, ет. 12
Работно време: 8:30 - 17:00


Ралица Петкова

Координатор на БАКЕП
Телефон: +359 2 810 00 71
Мобилен: +359 884 200 564
E-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
Този сайт използва БИСКВИТКИ (cookies)